QUÈ ÉS EL CROSSFIT?

 •  EXERCICIS CONSTANTMENT VARIATS

  El CrossFit és un sistema d’entrenamient a on es realitzen exercicis multiarticulars d’alta intensitat, exigeix que rendeixis al màxim possible segons la teva capacitat, involucrant diferents grups musculars.

 • MOVIMENTS FUNCIONALS

  Aquí no es treballen grups musculars aïllats, treballaràs tot el cos com a conjunt, desenvolupant tot el teu potencial físic. Treballaràs la movilitat muscular i la flexibilitat per poder arribar a depurar els moviments d’halterofilia més tècnics. Enfortiràs cada múscul, optimitzarás els moviments i les habilitats del teu cos. És a dir, entrenaràs a través de moviments funcionals que et permetran aprendre a realitzar gestos segurs i eficients

 • MOVIMENTS D’ALTA INTENSITAT

  Et prepararem perquè puguis afrontar grans esforços i consegueixis grans millores de la teva forma física. La intensitat anirà augmentant gradualment a mesura que vagis adquirint força i habilitat tècnica . Saps en quin punt comences, però ni t’imagines fins on pots arrivar!

  Per nosaltres estar en forma no és simplement tenir un bon cos o estar prim, és estar preparat/da per les situaciones més intesperades de la vida.